Kursusdage for fynske aflastnings- og plejefamilier

Igen i år samarbejder familieplejen i 8 af de fynske kommuner om at sammensætte et kursusprogram for alle aflastnings- og plejefamilier, som samarbejder med nedenstående kommuner:

• Nyborg
  • Kerteminde
  • Svendborg
  • Faaborg-Midtfyn
  • Nordfyn
  • Middelfart
  • Langeland
  • Assens

Døgnplejefamilier har pligt til at deltage i minimum to uddannelsesdage om året. Vi vil imidlertid gerne tilbyde både aflastnings- og døgnplejefamilierne et fagligt og udviklende input. Herunder muligheden for at mødes med kolleger. Derfor udbydes kurserne også til vores aflastningsfamilier.

I er velkommen til at deltage på alle 4 dage. Vi har hyret dygtige oplægsholdere, som alle underviser i emner, der er relevante og på et højt fagligt niveau.

Der er behov for at I laver aftaler med skoler, SFO, institutioner eller med barnepige på de dage, I skal på kursus, så I har mulighed for at blive til kurset slutter.

Kurserne afholdes på Fyrtårn Tommerup, Tallerupvej 85, 5690 Tommerup i tidsrummet kl. 9.00 til 15.00.

Kursusprogram for pleje- og aflastningsfamilier i 2019.