Forudsigelsesmøde

Forudsigelsesmødet giver mulighed for at hjælpe et barn i bedre trivsel og udvikling ved at samarbejde i barnets netværk.

Hvad er et forudsigelsesmøde?

Den grundlæggende idé med forudsigelsesmødet er at dit barns trivsel og udvikling bliver bedre. Der laves en koordineret indsats ved at inddrage dig, din familie, dit netværk og fagpersonerne omkring dit barn.

Forudsigelsesmødet kan planlægges i situationer, hvor familien, netværk og fagpersoner ønsker at stå sammen for at hjælpe dit barn i bedre trivsel og udvikling.

Mødet handler om at drømme, forudsige og beskrive hvad der kunne være godt i forhold til dit barns udvikling og trivsel. Det er vigtigt at deltagerne i mødet er villige til at gå med på barnets drøm samt at deltagerne er motiveret for at understøtte barnets trivsel og udvikling.

Hvem kan deltage i mødet?

Du beslutter sammen med dit barn, hvem der skal deltage i forudsigelsesmødet. Det er vigtigt, at der inviteres personer fra den udvidede familie, såsom bedsteforældre samt personer i den nære omgangskreds, som dit barn føler sig tryg ved såsom venner og håndboldtræner.

Læs mere

Pjece vedrørende Forudsigelsesmøde.

 

Send sikkert til Center for Opvækst og Læring

Har du brug for at sende personfølsomme oplysninger til Center for Opvækst og Læring, kan du sende via borger.dk

Send sikkert til Center for Opvækst og Læring

Kontakt til Center for Opvækst og Læring

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 72 53 30 00 for en nærmere drøftelse af vores tilbud.