Dagpenge

Som ledig kan du få dagpenge i op til 2 år, hvis du er medlem af en A-kasse. For at få udbetalt dagpenge, skal du stå til rådighed for arbejdsmarkedet, og du skal melde dig ledig på Jobnet.dk og i din A-kasse.

Når du har meldt dig ledig, vil du modtage et brev i din Digitale Postkasse. Brevet handler om dine rettigheder og pligter for, at få udbetalt dagpenge.

Din kontakt med Jobnet

  • På din første ledighedsdag skal du oprette dig som bruger på Jobnet.dk med dit NemID, og melde dig ledig.
  • Mindst hver 7. dag skal du tjekke dine jobforslag på Jobnet.
  • Senest 2 uger efter 1. ledighedsdag skal du oprette dit CV på Jobnet, og gøre det søgbart for arbejdsgivere. Du skal også deltage i en CV samtale, som din A-kasse indkalder dig til.

Din kontakt med din A-kasse

Det er din A-kasse som udbetaler dine dagpenge og vurderer, om du står til rådighed for arbejdsmarkedet eller ej. Det vil altså sige, om du søger job – ofte og bredt nok. Har du spørgsmål til dine dagpenge, skal du kontakte din A-kasse. Se en oversigt over A-kasser her.

Din kontakt med jobcenteret

Når du modtager dagpenge, kommer du også i kontakt med Jobcenteret i Faaborg-Midtfyn. Vi indkalder dig løbende til samtaler, hvor vi drøfter din jobsøgning. Vi hjælper dig også med at lave en plan for, hvordan du kommer hurtigst muligt i arbejde. Du bliver indkaldt til samtaler via din Digitale Postkasse, og du vil blive bedt om at gå på Jobnet for at booke en tid til samtale hos din beskæftigelsesrådgiver.

Inspiration til din jobsøgning

Gode råd til jobsøgning

Kontakt Jobcenter

Telefon 72 53 07 00

Send sikkert til Jobcentret

Har du brug for at sende personfølsomme oplysninger til Jobcenter Faaborg-Midtfyn, kan du sende via borger.dk

Send sikkert til Jobcentret

eller via virk.dk

Send sikkert til Jobcentret