Fleksjob - IT-supporter til rumfartsområdet

Danish Aerospace søger en dygtig IT-supporter til løbende ad-hoc hardware/software opgaver.

Jobbeskrivelse

Vi søger en dygtig IT-supporter til løbende ad-hoc hardware/software opgaver. Har du flair for support og et godt kendskab til PC´ere, telefoner og software samtidig med at du har et smil på læben - så er det præcis dig, vi mangler. Du vil komme til at løse opgaver indenfor følgende arbejdsområder:

  • Brugersupport
  • Dokumentation (på engelsk)
  • Fejlsøgning (hardware og software)
  • Installation & opsætning (hardware og software)
  • Løbende registrering og optælling af IT-udstyr og software
  • Organisering og praktisk hjælp i IT-afdelingen

Du vil blive tilknyttet IT & Infrastruktur og vil blive involveret i en række forskellige opgaver i et tværfagligt miljø. IT & Infrastruktur supporterer virksomhedens ca. 22 medarbejdere på både hardware- og softwaresiden. Hardwaresupporten dækker primært stationære PC´ere og laptops samt mobiltelefoner. Udførelsen af support på software vil være bl.a. MS Windows, MS Office og Autodesk Inventor.

Som it-supporter forventer vi, at du kan arbejde 15-20 timer om ugen, fordelt på et antal halve eller hele dage i tidsrummet 8-16, i firmaets kontortid. Fordelingen af timer vil blive tilrettelagt i fælleskab med dig.

Erhvervserfaring

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling indenfor IT-området, og er uddannet for eksempel IT-supporter, datafagtekniker eller datatekniker. Din interesse og kendskab til it er dog vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund. Solidt engelsk evt. erfaring fra længere ophold i engelsktalende lande er også en fordel.

Personlige egenskaber

Du kan lide at arbejde med at supportere brugere, er hjælpsom og proaktiv af natur. Samtidig må du gerne være tålmodig og arbejdsom. Du er selvstændig og struktureret i din arbejdsform og er god til at se helheden i problematikker og kan med et godt overblik skelne væsentligt fra uvæsentligt. Du trives desuden i tværfaglige grupper og deltager med et godt humør og en veludviklet humoristisk sans. Personlig er du desuden kvalitetsbevidst, systematisk og detaljeorienteret. Når der er fart på, formår du af holde flere bolde i luften, uden at tabe overblikket.

Sprog

Du taler og skriver flydende engelsk.

Start dato

Snarest muligt.

Arbejdssted

Danish Aerospace Company, Odense

Ansøgningsfrist

Ansøgningerne bliver behandlet i den rækkefølge de kommer ind.

Ansøgningen sendes til

Sendes på careers@danishaerospace.com

Kontaktperson

Louise Andersen, IT & Security Manager
Telefon 63 10 70 16