Fleksjob - Pedelmedhjælper på en gård

Fleksjobber som pedelmedhjælper.

Jobbet

• Skal kunne arbejde selvstændigt med håndværksmæssige opgaver.
    (Det kan være en port som skal repareres, maleropgaver, skifte glas i et vindue eller en vandhane i stalden som skal skiftes)

• Skal helst kunne arbejde efter en lille ordreseddel.

Arbejdstid

• Mellem 2 til 4 timer

• Virksomheden er beliggende i Ringe.

Kontakt til Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Mogens Kim Johansen.

• Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.

• Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.

• Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.

• Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

16.07.2020