Fleksjob - Bartender til arbejde i weekenden

Jobbet

• Der søges en bartender til arbejde i weekenden.
  • Der er bevilling til kl. 02, men arbejdstiden kan ligge forskelligt.
  • Man skal udover ekspedition også evne, at kunne tale med alle værtshusets kundetyper, og have god kontakt med disse.

Arbejdstid

• Mellem 10 til 12 timer.

• Virksomheden er beliggende i Årslev.

Kontakt til Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Torben Lund-Larsen.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

23.09.2021