Fleksjob - Køkkenmedhjælper i en børneinstitution

Jobbet

• Fleksjobber søges til at stå for eftermiddagsmad i en børneinstitution mandag til fredag fra kl. 12.00 til 14.30/15.00.
  • Du skal kunne klare at stå og arbejde i uro med børn omkring dig.
  • Du behøver ikke være en, som har den store køkkenerfaring.
  • Du skal lave et lettere måltid til 45 børnehavebørn og 35 SFO-børn.
  • Indkøb kan være nødvendigt at planlægge.

Arbejdstid

• Mellem 12 til 15 timer.

• Virksomheden er beliggende i Kværndrup.

Kontakt til Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Torben Lund-Larsen.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

18.11.2021