Fleksjob - Ledsager

Jobbet

Der søges en ledsager til en ung mand på 27 år der har en medfødt hjerneskade.

Arbejdstid

Aftales nærmere.

Yderligere oplysninger

  • Pgl. er bosiddende på et bosted i Ringe med støtte derfra.

Ønske om match til ledsager:

Borgeren er en person der har behov for støtte til alle former for praktiske opgaver, i forhold til ture ud af huset vil det være i forhold til transport, betaling, hvornår, hvor skal vi stå af og på, hvor skal vi hen for at deltage i aktiviteten, hvor lang tid varer det, og hvornår skal vi hjem igen samt generel støtte til at gennemføre praktiske forhold omkring aktiviteten for at kunne overskue hvilke muligheder der er i aktiviteten.

Borger går meget op i sport og spil. Det skal derfor være en ledsager, der har samme interesser. Af andre ønsker til ledsager har borger følgende: det må gerne være en yngre person med humor, en han kan grine med.

Ledsager skal være en person med et roligt sind og som taler klart, tydeligt og simpelt. Må gerne have en smule kendskab til hjerneskade og latenstid vil kunne gøre samarbejdet lettere. Vil være godt hvis ledsager har et kendskab til at arbejde med mennesker.

Kontakt til Jobcenteret

  • Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Gitte S. Langeberg.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

  • Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

27.07.2021