Fleksjob - Pædagog, lærer eller lignende

Jobbet

Beskrivelse af arbejdsopgaver:

• Du behøver ikke være folkeskolelærer. Du skal blot være pædagogisk kompetent, som både kan være lærer og pædagog eller på anden måde er erfaren.

Arbejdstid

• Mellem 15 til 20 timer om ugen med ansættelse som lærer/støttelærer, som kan støtte en pige i 6. klasse, som har Aspergers syndrom.

• Virksomheden er beliggende i Kværndrup.
  • Opstart 1. februar 2022.
  • Det er en ret speciel støtte, som skal gives, så erfaring vil helt sikkert være en fordel.

Kontakt til Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Torben Lund-Larsen.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

11.01.2022