Fleksjob - Pedel (gør-det-selv-person)

Jobbet

• Virksomhed søger en gør-det-selv-person til at passe de praktiske ting omkring hus og butik.

Opgaver:

• Montage
  • Male
  • Lappe huller i puds
  • Alle praktiske opgaver der kan opstå omkring en bygning og en butik.
  • Er der ikke andre opgaver, kan der eventuelt være tale om en varetur, hvorfor der skal bruges kørekort.

Arbejdstid

• Mellem 4 til 6 timer.

• Almindeligt kørekort.

• Virksomheden er beliggende i Faaborg.

Kontakt Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Torben Lund-Hansen.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob. ´
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

21.09.2021