Pedelmedhjælper til praktiske pedel-opgaver

Jobbet

• Praktiske pedel-opgaver på kollegie.
  • Gerne håndværkserfaring fra tidligere.
  • Vedligeholdelse af bygninger samt grønne områder.
  • Der vil foregå oplæring, da der er en anden fleksjobber ansat på stedet.
  • Du skal være god til at tale med mennesker specielt unge mennesker under 30 år, som er i gang med en uddannelse.

Arbejdstid

• Mellem 12 og 15 timer.

• Virksomheden er beliggende i Odense M.

Kontakt til Jobcenteret

• Ansvarlig fra Virksomhedsservice er Virksomhedskonsulent Birgitte Lund Svendsen.
  • Er du interesseret i jobbet, så send en mail til Virksomhedsservice-jobcenter@fmk.dk, som vil videreformidle dine kontaktoplysninger og dit jobnet CV til virksomheden.
  • Skriv dit navn og telefonnummer samt den stilling du søger på. Det er vigtigt du lige skriver hvem den ansvarlige for Virksomhedsservice er når du søger.

OBS

• Ansøgere skal være visiteret til fleksjob.
  • Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet, at du er tilkendt fleksjob.
  • Andre ansøgere, der ikke er i målgruppen vil ikke kunne komme i betragtning.

17.03.2022