Ferieaktiviteter

Vil I arrangere en eller flere aktiviteter for børn eller unge i sommerferien eller efterårsferien?
Så kan I få aktiviteterne med i den fælles markedsføring af ferieaktiviteter, og I kan søge tilskud til at afholde dem.

Læs mere om principperne for uddeling af tilskud til ferieaktiviteter, ansøg om tilskud og kom med i den fælles markedsføring af ferieaktiviteter på én gang.

Indsend aktivitet og søg tilskud

Fristen for at søge tilskud til ferieaktiviteter i 2022 er 27. marts 2022 - for både ferieaktiviteter i sommerferien og i efterårsferien 2022.

Hvis I ikke søger tilskud, men vil med i den fælles markedsføring af sommerferieaktiviteter på www.fmk.dk/ferie og på bl.a. skoler, ungdomsuddannelser og mødesteder er deadline for at sende beskrivelse af aktiviteten 16. maj 2022.

Indsend aktivitet

Børn og unge trænger i høj grad til at mærke fællesskabet samt de sjove og anderledes aktiviteter, som I kan tilbyde. Derfor håber vi, at I vil bidrage med aktiviteter, som kan bringe smil og high fives frem hos kommunens yngre medborgere.

Generelle spørgsmål

Kultur og Fritid