Fejring af frivillighed og foreningsliv

Fejringen af frivillighed og foreningsliv i 2018 er delt op i forskellige arrangementer, afhængigt af hvilke priser der skal uddeles

Idrætspræstationer 2018

Idrætspræstationerne anerkendes ved et selvstændigt arrangement fredag den 22. februar.

Program for fejringen af idrætspræstationer 2018
16:30 - Dørene åbnes
17:00 - Velkomst ved borgmesteren
17:10 - Indslag/underholdning
17:25 - Overrækkelse priser til idrætspræstationer
18:00 - Fælles billede
18:10 - Afrunding ved borgmesteren

Årets Ungepris 2018

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en aktiv og engageret person, som gør en forskel for kammeratskabet, sammenholdet og fællesskabet. Han eller hun må meget gerne være en god rollemodel, positiv, ambitiøs, nærværende og hjælpsom.

Årets Ildsjæl 2018

Med denne pris ønsker vi at hædre aktive, engagerede, kreative og rummelige mennesker, som udfører frivilligt arbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune. Prisen gives til et menneske, der har gjort sig særligt positivt bemærket, gennem en frivillig arbejdsindsats.

Årets Forening 2018

Med uddelingen af denne pris ønsker vi at hædre en forening, der har skilt sig positivt ud blandt et dynamisk og alsidigt foreningsliv. Prisen gives til en forening der på ekstraordinær vis har:

• Udført et unikt stykke arbejde, der har skabt positiv udvikling i den pågældende forening.
  • Udført en indsats ud over det sædvanlige, der har gjort mærkbar positiv forskel for foreningens medlemmer/brugere.

Følg os på facebook: Fejring af Frivillighed og Foreningsliv

Vinderne af priserne 2018:

• Årets Forening: Østerby Sportsrideklub
  • Årets Ungepris: De unge bag Rudme Festivallen