Frivilligt socialt arbejde - nytårskur 2019

Nytårskur 2019 - Fejring af det frivillige sociale arbejde

Sundheds– og Omsorgsudvalget inviterer alle frivillig sociale foreninger, netværk og ildsjæle til en uhøjtidelig sammenkomst, for at fejre det store frivillig-sociale engagement i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Med Nytårskuren ønsker Sundheds- og Omsorgsudvalget at sende en særlig anerkendelse og hyldest til de mange borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune, der gør en aktiv indsats for, at borgere i mere udsatte positioner kan føle sig som en del af de mange lokale fællesskaber.

Nytårskuren afholdes den:

Onsdag den 6. februar 2019, klokken 17.00 - 20.30 på Brobyskolerne, Afd. Pontoppidan, Skovvej 2, 5672 Broby.

Klokken 17.00Velkomst og nytårstale v. Herdis Hanghøi
Klokken 17.20Præsentation af frivillige sociale foreninger v. Frivilligcenter og Selvhjælp Faaborg-Midtfyn
Klokken 17.50Nytårstale v. Torben Vind Rasmussen
Klokken 18.35Omvalg til Frivillig Social Følgegruppe
Klokken 19.00Fællesspisning
Klokken 20.30Tak for i aften v. Hans Stavnsager

Tilmelding til Frivillig Social nytårskur

Dit navn og email bliver udelukkende brugt til tilmelding og vil blive slettet efter arrangementet.
Din tilmelding er først registreret, når du får en bekræftelse her på siden.