Det Blå Støttepunkt

Du kan benytte dig af Det Blå Støttepunkt som medlem eller via sms-løsning. Book dit næste møde i foreningslokalet med den gode udsigt.

Havnebadet

Havnebadet er gratis at bruge og frit tilgængeligt året rundt. Børnepontonen er ikke tilgængelig fra ca. september-april.

Foreningslokalet, omklædning og sauna

Foreningslokalet - Det Blå Støttepunkt bliver brugt af foreninger, men kan bookes af alle. Dog ikke foreningslokalet til private formål (se nederst på siden). Det Blå Støttepunkt indeholder ud over mindre mødelokale også køkkenfaciliteter, omklædning, bad og toilet, dog ikke til foreningslokalet, som skal bookes via Coventus

Saunaen har mindre omklædningsrum og har åben fra ca. kl. 06.15 til kl. 23.00 hver dag. For at benytte saunaen, skal du enten være medlem af en af de foreninger, som benytter stedet eller købe dig adgang via SMS løsning.

Adgang via sms

Ønsker du at benytte faciliteterne selvom du ikke er medlem, kan du købe dig adgang via din mobil. Se priser i højre spalte. For vejledning se her (der er også vejledning på infotavlen ved Havnebadet).

Det forventes at man efterlader Det Blå Støttepunkt pænt og ordenligt, da det er frivillige kræfter, der står for stedet.

Foreningernes brug af Det Blå Støttepunkt

Det Blå Støttepunkt er primært et foreningssted. Alle foreninger er velkomne. Der fastsættes et års kontingent pr. medlem til fri afbenyttelse af faciliteterne på baggrund af forbrugsudgifterne.

Ønsker du at starte en ny aktivitet med udgangspunkt i Det Blå Støttepunkt kontakt da kommunen.

Husråd

Foreningerne har repræsentanter i et husråd, der mødes ca. en gang om måneden og søger for fællesskab omkring brugen af Det Blå Støttepunkt.

Rengøring

Foreningerne betaler for en ugentlig rengøring af Det Blå Støttepunkt, og Faaborg-Midtfyn Kommune sørger for rengøring af baderum og toilet en gang ugentlig.

Afholdelse af møder i Det Blå Støttepunkt

Du kan ikke booke hele det Blå Støttepunkt men kun foreningslokalet. Du betaler via SMS, når du står ved døren til Det Blå Støttepunkt. Det koster 100 kr.
Vil du holde et møde, book foreningslokalet ved at henvende dig til Helle Hansen 72 53 80 03 eller hha@fmk.dk eller book lokalet via Conventus

Foreninger i Det Blå Støttepunkt

Faaborg Havkajakklub hjemmeside
Formand: Søren Greve
soren@faaborghavkajakklub.dk

Klintevikingerne hjemmeside

Formand: Lene Sørensen
mail@klintevikingerne.dk
62 61 14 91

Kaleko svømme- og motionsklub hjemmeside
Formand: Leo Øster
42 37 60 42 eller 62 61 98 52

Priser

SMS Priser

  • Det Blå Støttepunkt med toilet, omklædning, køkken og foreningslokale: 100 kr.
  • Bad 10 kr. for 5 minutter 
  • Sauna 40 kr. Det tager 15-20 minutter at varme saunaen op. Når du først har købt adgang, har du fri adgang de næste 3 timer.

Kontakt

Vedr. generelle henvendelser
Erik Møller Mogensen
emmog@fmk.dk
72 53 22 13

Vedr. bygningerne, inkl. offentligt toilet
Kommunale bygninger
Jørgen Ingemann Jensen
join@fmk.dk
72 53 21 76

Vedr. foreningernes brug af Det Blå Støttepunkt
Fritidsmedarbejder
Julie Hartung
jhart@fmk.dk
72 53 51 76

Vedr. booking af foreningslokalet
Helle Hansen
hha@fmk.dk
72 53 80 03