Levins Hus

Levins Hus i Faaborg rummer udstillings- og mødelokaler samt en lejlighed til udstillere.

Udstillingslokale

Det fredede Levins Hus, Vestergade 3 i Faaborg kan benyttes til kulturelle formål som kunstudstillinger, møder og kunstaktiviteter for alle aldersgrupper.

Stueetagen kan bruges til mindre kunstudstillinger og kunstundervisning.

Der er vægskinner og kroge til ophæng (ca. 18 løbende meter) og udstillingslys. Loftshøjden er ca. 2 meter. Der er også køkken og toilet.

Det er gratis at låne udstillingslokalet i Levins Hus. Der skal dog betales 300 kr. pr. udstillingsuge som tilskud til forbrug.

Lejlighed til udstillere

Loftsetagen rummer en lejlighed med 4 sovepladser (inkl. dyner og tæpper - ekskl. lagner og håndklæder) samt et lille mødelokale og badeværelse.

Leje af lejligheden i forbindelse med udstillinger koster 1.810 kr. pr. uge fra 2020. Lejligheden kan bruges til mindre møder for kulturelle foreninger, når den ikke er udlejet til udstillere.

Lån af Levins Hus

Alle uger er udlånt i 2020
Vi er i øjeblikket i gang med at overveje nye muligheder for anvendelse af Levins Hus. Derfor er det i øjeblikket ikke muligt at ansøge om udstillingsuger for 2021. Vi fortæller nyt, så snart vi ved mere, så hold dig orienteret via denne hjemmeside.

Nøgle

Nøgle til huset udleveres og afleveres på Faaborg Bibliotek.
Faaborg Bibliotek, Herregårdscenteret 17, 5600 Faaborg og telefon 72 53 08 10, mail: bibliotek@fmk.dk

Huset tilses med jævne mellemrum af frivillige. De er hverken pedeller eller rengøringshjælpere. Lånerne selv er ansvarlige for oprydning og rengøring.

I huset findes en mappe, hvor lånere kan finde alle praktiske oplysninger.

Plantegning over Levins Hus

Kontakt

Britt Steensgaard Jensen
brjen@fmk.dk
72 53 80 58