Selve kosten
Her kan du læse om Faaborg-Midtfyn kommunes kostpolitik og kosthåndbog.

Kostpolitik
- At tilbyde en sund og ernæringsrigtig kost, der medvirker til at sikre brugerne trivsel og velvære.
- Sammensætning og portionsstørrelser tager udgangspunkt i ”Anbefalinger for den danske Institutionskost”.
Formålet med madservice
- Medvirke til at give brugerne gode oplevelser og øget samvær omkring måltiderne.
- Medvirke til at forebygge sygdom og regulere brugernes ernæringstilstand.
Kosthåndbog
Faaborg-Midtfyns kommunes kostforplejning følger anbefalingerne for den danske institutionskost ved planlægning og tilberedning af maden.
Du kan læse mere om kost her i Den Nationale Kosthåndbog.
Kosthåndbogen er et praktisk opslagværk med de officielle anbefalinger for mad til:
- raske for at forebygge sygdom
- syge for at behandle sygdom