Idræts- og bevægelsestilbud til borgere med nedsat funktionsevne

Borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune uanset funktionsevne skal have tilbud om passende og relevante idræts- og bevægelsestilbud i deres lokalområde.

Vil du vide mere?

Hold dig orienteret via Fritidsportalen, og se hvad der foregår i dit nærområde.

Hvis du vil vide mere om, hvad idræt og bevægelse for mennesker med nedsat funktionsevne er, og hvor i kommunen du har mulighed for at dyrke det, er du meget velkommen til at kontakte motionsvejleder Kirsten Nørgaard Dahl på telefon 72 53 60 92, mail: kinod@FMK.dk

Motionsvejleder Kirsten Nørgaard Dahl, telefon 72 53 60 42, mail: kinod@fmk.dk

Handicapidrætsforeningen tilbyder bevægelseslære til jer, som ikke har mulighed for, at deltage på et almindeligt bevægelseshold.

Kontakt handicapidrætsforeningen for at høre, om de har et tilbud til dig.

Hold i aftenskolen

AOF og LOF tilbyder idræts- og bevægelsestilbud, hvis der er 4-6 personer, der viser interesse for at deltage i en fysisk aktivitet.

Kontakt AOF på telefon 62217373 eller LOF på telefon 62614249 for at høre om mulighederne.