Idræts- og bevægelsestilbud til borgere med nedsat funktionsevne

Borgere i Faaborg-Midtfyn Kommune uanset funktionsevne skal have tilbud om passende og relevante idræts- og bevægelsestilbud i deres lokalområde.

Vil du vide mere?

Hold dig orienteret via Fritidsportalen, og se hvad der foregår i dit nærområde.

Hvis du vil vide mere om, hvad idræt og bevægelse for mennesker med nedsat funktionsevne er, og hvor i kommunen du har mulighed for at dyrke det, er du meget velkommen til at kontakte motionsvejlederen. Se kontaktdata øverst i højre side.

Motionsvejleder telefon 72 53 60 42
Send sikker post til Motionsvejleder

Handicapidrætsforeningen tilbyder bevægelseslære til jer, som ikke har mulighed for, at deltage på et almindeligt bevægelseshold.

Kontakt handicapidrætsforeningen for at høre, om de har et tilbud til dig.

Hold i aftenskolen

AOF og LOF tilbyder idræts- og bevægelsestilbud, hvis der er 4-6 personer, der viser interesse for at deltage i en fysisk aktivitet.

Kontakt AOF på telefon 62217373 eller LOF på telefon 62614249 for at høre om mulighederne.