Sådan betaler du din regning

Se her hvordan du betaler en regning til Faaborg-Midtfyn Kommune og hvordan du kan tilmelde betaling til Betalingsservice.

Betal direkte via e-boks

På en del af de regninger vi sender ud fra Faaborg-Midtfyn Kommune, har du mulighed for at betale direkte fra eboks.

Sådan betaler du:

• Log ind på e-boks.dk
  • Vælg dokument til betaling
  • Tjek at beløbet er korrekt
  • klik på "Betal" knappen
  • Vælg betalingsmetode og gennemgør betaling

Du har efterfølgende mulighed for at tilmelde dig automatisk betaling, så slipper du for at tænke på betalingen fremover.

I e-boks under indstillinger kan du tjekke om din e-mailadresse og dit mobilnummer er korrekte. Så får du en meddelelse næste gang du får en regning til betaling.

Betal på indbetalingskort

Hvis der står en læselinje på din regning, kan du betale via Netbank.
Læselinjen indtastes i Netbank.
Læselinjen starter med 71+

Hvis du har modtaget et indbetalingskort, kan du betale på posthuset, i pengeinstitutter, eller via Netbank.

Hvis du mangler et indbetalingskort

Kontakt os hvis du mangler et indbetalingskort til brug for betaling.

Økonomi og Løn
Opkrævning
Tinghøj Allé 2
5750 Ringe