Se om du har gæld til Faaborg-Midtfyn Kommune

Du kan via vores selvbetjeningsløsning se, om du har gæld til Faaborg-Midtfyn Kommune.

Du kan få et overblik over din gæld til Faaborg-Midtfyn Kommune, ved at logge på vores selvbetjeningsløsning Se om du har gæld til kommunen.

Besked til kommunen

Via vores selvbetjeningsløsning kan du skrive en besked til os. Din besked vil blive sendt til Opkrævning, Økonomi og Løn.
Du kan eksempelvis skrive til os og foreslå en afdragsordning, hvis du ikke har mulighed for at betale dine regninger.
Brug knappen "besked til kommunen" når du er logget på.

Få et overblik over dine betalinger, eventuel gæld og tilmeld PBS

Via selvbetjeningsløsningen kan du få et overblik over din gæld til Faaborg-Midtfyn Kommune.

Du kan også se regninger der skal betales, tidligere betalte regninger og tilmelde betaling til PBS.

Økonomi og Løn
Opkrævning
Tinghøj Allé 2
5750 Ringe