Markedsføringsmaterialer

Skal din virksomhed rekruttere fra ind- eller udland? Så er der hjælp at hente. Vi har været med til at udvikle en række markedsførings- materialer om Syddanmark.

Gratis markedsføringsmaterialer til rekruttering

Syddanmark har masser af attraktive karrieremuligheder, både for den nyuddannede ingeniør og den erfarne specialist. Men der er for få, der ved det.

Private og offentlige virksomheder kan nu downloade film, fotos, fakta og artikler, der fortæller om fordelene ved at bosætte sig og gøre karriere i Syddanmark og i Danmark. Materialerne kan understøtte jeres rekruttering med gode historier om arbejds- og fritidslivet i Danmark og i Syddanmark.

Materialerne er gratis at benytte, professionelt produceret og kan downloades, tilpasses efter jeres behov og bruges i jeres markedsføring og rekrutteringsarbejde. Alle materialer er udviklet på engelsk.

Se materialerne på Work. Live. Stay.'s hjemmeside

På hjemmesiden filtrerer I efter geografi og vælger Region Syddanmark for at se de nyproducerede materialer om at bo og arbejde i Syddanmark.

Faaborg-Midtfyn Kommune er medproducent af materialerne

Som partnerkommune i foreningen work-live-stay southern denmark, der står bag projekt Talent Attraction – Southern Denmark, har Faaborg-Midtfyn Kommune bidraget til udviklingen af markedsføringsmaterialerne. De er blevet udviklet  i samarbejde med de andre partnerkommuner Sønderborg, Esbjerg og Vejle.

Det er således en regional indsats for at tiltrække højtkvalificerede talenter fra ind- og udland med det mål at synliggøre de syddanske karrieremuligheder på tværs af virksomheder og kommunegrænser. 

Hent materialer

Tiltræk talenterne - gratis markedsføringsmaterialer til syddanske virksomheder.

Find en hel toolbox fyldt med materialer på Work. Live. Stay.'s hjemmeside