Kort nyt

Korte nyheder til erhvervslivet - blandt andet om Jobmesse Fyn.

Jobmesse Fyn 2018: Sæt kryds i kalenderen 20. september

Torsdag den 20. september løber den store fynske jobmesse af stablen i Odense Congress Center. Messen er en unik mulighed for at brande din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads – og til at møde nye medarbejdere.

Mange virksomheder har i stigende grad svært ved at finde kvalificeret arbejdskraft, og flere brancher rammes særlig hårdt. Jobmesse Fyn giver dig og din virksomhed mulighed for at profilere jer som en attraktiv arbejdsplads over for nye mulige medarbejdere.

I får også et indblik i, hvilke jobsøgende og hvilke kompetencer, der er ledige lige nu – og I kan møde de jobsøgende, som ikke lige har den profil I normalt plejer at gå efter, men som måske kan tilføre virksomheden nye kompetencer og nye ideer.

Jobmessen er altså i den grad også for de virksomheder, der ikke står og mangler arbejdskraft nu og her, men som gerne vil være på forkant.

Tilmelding: Du kan tilmelde dig hos virksomhedskonsulent Gitte Langeberg på glang@fmk.dk eller 72 53 73 03.

 

Event med Midtfyns Bryghus: Se mulighederne i din virksomhed og gå nye veje

Den 5. juli inviterer Jobcenter Faaborg-Midtfyn alle kommunens virksomheder til en inspirerende eftermiddag på Midtfyns Bryghus i Årslev.

Eftermiddagen byder på flere oplæg, blandt andet fra brygmester Eddie Szweda, og du vil gå hjem med konkrete redskaber, som du kan bruge i din hverdag som leder og mentor.

Løb med i Teamrun

Skal du og kollegerne have en sjov og aktiv oplevelse sammen i Faaborgs hyggelige gader og langs Øhavet?

Så løb med i årets Teamrun i Faaborg torsdag d. 16. august 2018.