Velkommen til FMK Erhvervsnyt

Et nyhedsbrev til virksomheder, erhvervsdrivende og iværksættere - og alle andre, der vil følge med på erhvervsområdet i Faaborg-Midtfyn.

Hvorfor har vi fra kommunens side søsat et nyhedsbrev målrettet erhvervslivet? Svaret er kort og godt: Fordi vi vil tættere på.

Vi vil mindske afstanden mellem kommune og erhvervsliv ved at give dig én indgang til de vigtigste erhvervsnyheder fra kommunen. Og vi vil samtidig gerne fortælle og vise dig, hvordan vi fra kommunens side hver dag forsøger at gøre en forskel for virksomheder i Faaborg-Midtfyn.

Nyhedsbrevet vil blive en blanding af praktisk information om alt fra kommende begivenheder til nye støttepuljer eller lovændringer, der kan have betydning for dig eller din virksomhed. Men der vil også være plads til lidt længere historier, der dykker ned i kommunens indsatser på erhvervsområdet – naturligvis altid med ét klart fokus: Hvad kan du få ud af det?

Vi har planlagt fire udgivelser i 2018, hvorefter vi – ud fra jeres input – vil evaluere nyhedsbrevet og lægge planer for 2019.

Send meget gerne ris, ros eller gode idéer til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk. Vi har brug for dine tilbagemeldinger for at gøre FMK Erhvervsnyt så godt og relevant som muligt.

God læselyst!