Julegaveportal med lokale produkter

Den fælles salgsportal, Shophosos.dk, der blev oprettet i foråret, er kommet godt fra start. Nu har din virksomhed mulighed for at købe og sælge dine firmajulegaver derinde.

I foråret ansøgte Bymæglerne i Ringe, Vores Faaborg og Egn samt Erhvervsrådet om midler til etableringen af en fælles salgsportal, Shophosos.dk, for alle kommunens virksomheder. Portalen gik i luften i maj måned godt hjulpet af Faaborg-Midtfyn Kommune, der foruden støtte i udviklingsarbejdet også brugte portalen til at bestille og give gaver til samtlige medarbejdere.

Teamet bag Shophosos.dk forstår, at mange virksomheder dropper julefrokoster og andet festligt socialt samvær i år grundet corona, men gerne vil støtte det lokale handels- og butiksliv.

Ideen med gave-givning er derfor blevet videreudviklet på portalen og er nu også klar til at kunne håndtere lokale virksomheders ønske om at glæde andre med firmajulegaver. Samtidig vil virksomhederne også støtte op omkring andre lokale virksomheder, når de selv køber gaver. Derved opstår en dobbelt glæde ved at give gaver i år.

Lige nu er virksomheder, som ønsker at levere julegaver gennem portalen, godt i gang med at oprette sig med julegaver i de forskellige priskategorier på siden. Virksomheder, der gerne vil give en gave, kan begynde at melde ind på, hvor mange julegaver og i hvilken priskategori de ønsker at købe gennem portalen. 

Ansatte kan vælge gave

I oktober får alle virksomheder tilsendt et link, hvor de ansatte kan gå ind og vælge deres personlige julegave mellem alle de gaver, de lokale butikker har lagt op i priskategorien. På den måde får medarbejderne en gave, som passer lige til dem samtidig med, at alle leverandører kan være med - små som store. 

Senest 1. december bliver der leveret julegaver ud på kryds og tværs mellem leverandører og virksomheder i kommunen.

Se mere på www.shophosos.dk, hvordan du bliver julegaveleverandør eller giver dine ansatte julegaver fra lokale leverandører

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk.