Bliv klar til bæredygtigt byggeri

Unik mulighed for at blive klogere på bæredygtige byggeprojekter.

Dem af jer, der var til dialogmøde på Polymeren tidligere på året, kan nok huske, at I fik et løfte med hjem omkring muligheden for at blive ”Klar til bæredygtigt byggeri”.

Det er Realdania, der under den overskrift tilbyder gratis kurser og rådgiverforløb til udførende virksomheder, så de kan blive bedre til at levere ind til bæredygtige byggeprojekter.

Fra 1. september kan du indsende din ansøgning om at komme med – og I kan med fordel allerede nu begynde at forberede ansøgningen, for der forventes at være rift om pladserne.

Bliv klogere på ansøgningsprocessen

Det fulde projektprogram er nu online på https://webuilddenmark.dk/klar-til-baeredygtigt-byggeri/

Interesserede virksomheder kan allerede nu downloade og udfylde ansøgningsskemaet, og dermed være klar til at indsende det, når der åbnes for ansøgninger den 1. september.

Det vil være muligt at indsende ansøgninger i perioden 1/9 – 15/10 2021. WE BUILD DENMARK har lavet en særlig side om ansøgningsprocessen.

Vi håber, at I vil være med til at sprede budskabet i jeres netværk, så mange lokale virksomheder får viden om den unikke mulighed for at få et gratis kompetenceløft.

Målgruppen er de små og mellemstore udførende virksomheder i byggebranchen – det vil sige typisk entreprenører, men også materialeproducenter, der selv monterer materialerne i byggerierne kan være med.

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk.