Mød Mette - vores nye erhvervskonsulent

Sammen med Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd opgraderer vi på erhvervsområdet og har netop sagt velkommen til Mette Abrahamsen. Hun skal bl.a. hjælpe virksomhederne med at udvikle nye kompetencer og samarbejdsmuligheder.

I Faaborg-Midtfyn Kommune har vi i samarbejde med erhvervsrådet doblet op på erhvervskonsulenter, så vi nu har to yderst kompetente og erfarne konsulenter, som er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Vores nye erhvervskonsulent hedder Mette Abrahamsen, og hun er en særdeles erfaren og markant profil, som nu skal bruge al sin tid på at hjælpe de lokale virksomheder og gøre Faaborg-Midtfyn til et endnu bedre sted at drive virksomhed.

Mette kommer fra en stilling som projektchef i Odense Robotics. Hun er oprindeligt uddannet teknisk tegner, men har løbende videreuddannet sig. Tidligere har hun bl.a. været ekstern lektor på SDU og arbejdet i Innovationsnetværket RoboCluster.

Mette bor selv i kommunen - i Korinth - og er meget engageret i det lokale liv, bland andet som bestyrelsesmedlem i Fynsland og styregruppeformand for Udviklingsplan for Korinth og Øster Hæsinge.

Du kan fange Mette på meabr@fmk.dk og 72 53 89 99.

Kompetenceudvikling – og mere tid til besøg

Netop på grund af Mettes baggrund og netværk vil hun særligt fokusere på at matche virksomhederne med de mange spændende tilbud om kompetenceudvikling og samarbejdsmuligheder, som der er ”derude” – f.eks. i regi af Erhvervshus Fyn, erhvervsklyngerne samt regionale og nationale projekter og initiativer.

Det betyder, også at vores anden erhvervskonsulent, Klaus Juul Jensen, får mere tid til at tage ud til endnu flere virksomheder med tilbud om støtte og vejledning. Ligesom han også skal bruge mere tid på at støtte erhvervsrådet i at realisere deres målsætning om at blive hele kommunens erhvervsråd.

Øget samarbejde med erhvervsrådet

Opgraderingen med en ekstra erhvervskonsulent er mulig, fordi Faaborg-Midtfyn Kommune og Faaborg-Midtfyn Erhvervsråd øger samarbejdet.

Fremover skal erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen bruge halvdelen af sin tid på at understøtte erhvervsrådets virksomhedsservice og tage på virksomhedsbesøg – hvilket harmonerer ganske glimrende med hans øvrige opgaver i kommunen.

Du er også altid velkommen til at tage fat i Klaus på klajj@fmk.dk og 72 53 11 77.

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til erhvervskonsulent Mette Abrahamsen på meabr@fmk.dk.