Nyt iværksætternetværk spirer frem i Faaborg-Midtfyn

Nu sker der ting og sager i Faaborg-Midtfyn Kommune!

To af vores seje iværksættere i kommunen, Anne Farup og Mathilde Just, har startet et netværk for iværksættere og selvstændige her i Faaborg-Midtfyn. Formålet med netværket er at skabe et stærkt fællesskab, der skal være med til at gøre det federe at være selvstændig.

Netværket er udsprunget af Erhvervsrådets og kommunens ønske om at fremme- og fremtidssikre iværksætteri. Anne og Mathilde tager teten og går forrest, fordi de begge elsker at netværke og er drevet af at skabe fremtidens bæredygtige virksomheder. 

“Udgangspunktet for netværket er fællesskabet, hvor vi hepper på, løfter og hjælper hinanden, så vi kan nå vores individuelle må,” siger de to entreprenante kvinder.

Kom med!

Hvis du er selvstændig eller iværksætter og ønsker at udvide dit netværk - samtidig med at du får nye indsigter i emner, der kan fremme din virksomhed - så er det DIG, der skal med! Hvem ved? Måske lærer du din nye samarbejdspartner eller kunde at kende.

Netværket mødes fysisk én gang om måneden, og derimellem kan man søge og give hjælp i den Facebook-gruppe, de har oprettet.

Første fysiske møde er onsdag d. 23. februar kl. 16-18. Det er gratis at deltage. Det specifikke mødested meldes ud snarest.

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til erhvervskonsulent Mette Abrahamsen på meabr@fmk.dk.