Find din næste medarbejder og bliv klogere på fremtidens arbejdskraft på Jobmesse Fyn 2019

Din virksomhed kan gratis få en stand på årets jobmesse. Og hvem ved? Måske møder du din næste medarbejder.

På Jobmesse Fyn kommer der op mod 5000 jobsøgende fynboer – både ledige og folk, som allerede er i job, men søger nye udfordringer. Messen er derfor en unik mulighed for dig og din virksomhed til at finde ny arbejdskraft og gøre jobsøgende og fremtidens arbejdskraft opmærksomme på netop jer.

KAMI fra Faaborg er en af de virksomheder, der i en årrække har deltaget i Jobmesse Fyn. De bruger messen til at få en føling med, hvordan arbejdssituationen er ”lokalt” på Fyn, fortæller partner i KAMI, Nis Bjerring:

”Spørgsmålet for os er: Kan vi få den nødvendige arbejdskraft? Vi har klar interesse i at finde ud af, om de faglærte og ingeniører, vi behøver og efterspørger, er tilgængelige. Så jeg forventer, at vi på messen til september møder nogle potentielle fremtidige medarbejdere og får taget temperaturen på arbejdsudbuddet.”

”Udover at spotte mulige kandidater bruger vi også messen til at snakke med kunder, leverandører og konkurrenter/kollegaer. Altså generelt til at orientere os om, hvad der sker i det fynske erhvervsliv.”

5 gode grunde til at deltage i Jobmesse Fyn

·     Du kan finde lige netop den medarbejder, du står og mangler (som Ryslinge Tagdækning gjorde sidste år).

·     Mange virksomheder har stadigt sværere ved at finde kvalificeret arbejdskraft. På Jobmesse Fyn kan du profilere din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads inden for sin branche over for de op til 5000 deltagere.

·     Du bliver klogere på, hvilke jobsøgende og kompetencer, der er ledige lige nu. Og du kan uforpligtende møde mulige kandidater. Også selvom du ikke står og mangler nye ansatte eller kolleger lige nu.

 ·    Alle fynske 10. klasser er inviteret til messen, så du kan også møde den kommende generation på arbejdsmarkedet og påvirke de unges valg af uddannelse og job.

·     På dagen kan du få rådgivning om de tilbud, vi har ”på hylderne” i Faaborg-Midtfyn Kommune. Bl.a. om mentorordninger, løntilskud, jobrotation og mulighederne for opkvalificering af dine medarbejdere.

Du og din virksomhed kan få en gratis stand på messen, hvis I tilmelder jer inden 1. juli.

I kan tilmelde jer ved at skrive til:

Gitte Skibelund Langeberg (glang@fmk.dk) eller Mogens Kim Johansen (moj@fmk.dk )eller ved at ringe på 72 53 74 50.

Vi håber, at se dig torsdag den 12. september i Odense Congress Center!

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk.