Kværndrup-virksomhed om jobmesse: Vi fik stor opmærksomhed og respons

Virksomhedsejer og udvalgsformand fik gode oplevelser på årets Jobmesse Fyn.

Traditionen tro løb Jobmesse Fyn af stablen i september, og i år var Faaborg-Midtfyn Kommune – sammen med Assens – værter for messen i Odense Congress Center.

I år besøgte 4500 fynboer messen, og her fra Faaborg-Midtfyn var ni virksomheder med på messen med en stand for at gøre de mange deltagere klogere på lige netop deres virksomhed og branche.

Én af dem som deltog på jobmessen for første gang var RW Production & Management, som booker og repræsenterer komikere, musikere og artister.

Og det var en god oplevelse, siger direktør René Wowk:

”Vi fik meget stor opmærksom på messen og meget stor respons på de stillinger, som vi stod og manglede folk til. Vi har fået 85 ansøgninger efter jobmessen og har allerede to nye medarbejdere i fuld gang med arbejdet.”

”Så det kan bestemt godt tænkes, at vi skal med igen næste år.”

Udvalgsformand: Tak til alle deltagerne

Formanden for Arbejdsmarkedsudvalget, Jos Bisschop (S), deltog også og fandt messen særdeles værdiskabende – både for ham selv og deltagerne.

”Det var enormt spændende for mig at gå rundt til de respektive stande og høre om de deltagende virksomhederne, situationen i deres brancher og deres behov både nu og i fremtiden. Og jeg er helt sikker på, at andre besøgende oplevede det samme, for i evalueringerne fra Jobmessen udtrykker de ledige borgere, at de har fået nye kontakter og kendskab til nye virksomheder,” siger Jos Bisschop og tilføjer en tak til de ni lokale virksomheder, som deltog:

”Stor tak til jer, der stillede op på messen. Vi håber på at se jer og mange flere til næste års Jobmesse Fyn, der bliver afholdt d. 10. september 2020.”

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk.