#TAKdk: Skal kommunens 3500 medarbejdere have en tidlig julegave fra din butik eller virksomhed?

Et af tiltagene i erhvervspakken, som kommunalbestyrelsen skal endeligt godkende den 14. april, er et forslag om at fremrykke årets julegaver til medarbejderne i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Det vil vi gøre for at sige tak til alle vores dygtige medarbejdere for deres særlige indsats under sundhedskrisen. Og for – mindst lige så vigtigt – at støtte de lokale erhvervsdrivende i en svær tid.

Alle detail- og turismeerhverv opfordres derfor til at byde ind med et godt tilbud på en tidlig julegave, og så er det medarbejderne selv, der vælger den gave eller tjenesteydelse, de helst vil have.

Den tekniske løsning forventer vi er klar snart, og så melder vi selvfølgelig ud til jer, hvordan I tilbyder jeres vare. Men må I meget gerne allerede nu begynde at overveje, om I har en konkret vare eller tjenesteydelse, I vil sætte til salg til en købspris på 200 kr.  

Når I overvejer, hvilken vare I vil byde ind med, skal I holde jer inden for disse rammer:

- Det skal være en konkret vare eller tjenesteydelse. Dvs. et generelt gavekort til jeres forretning eller restaurant går ikke. Derimod er en konkret ydelse som eksempelvis ”fire kopper valgfri kaffe med kage”. 

- Faaborg-Midtfyn kommune betaler 200 kr. for gaven eller tjenesteydelsen og den skal derfor have en minimum normal udsalgspris på 200 kr. Hvis I vil lave et godt tilbud - er I selvfølgelig velkommen til det. 

- I kan godt byde en vare eller tjenesteydelse ind, som I ikke kan levere ubegrænsede mængder af. I så fald bliver der tale om ’først-til-mølle” for vores medarbejdere.

- I må kun byde én vare eller tjenesteydelse ind.

- Jeres gave eller tjenesteydelse må ikke have en stødende eller krænkende karakter.


Hvis I allerede nu har spørgsmål, kan I kontakte chefkonsulent Johanne Holten på 72 53 10 65 eller erhvervskonsulent Klaus Juul Jensen på 72 53 11 77.

Vi glæder os til hurtigst muligt at melde den konkrete tekniske løsning ud, hvor I hurtigt og let kan melde jeres julegaver ind.

OBS:

Vi kan desværre ikke garantere jer et minimumsalg af varer, da det afhænger af, om medarbejderne vælger lige netop jeres tidlige julegave. Men vi håber, at I vil være med og benytte denne lejlighed til at synliggøre jeres forretning over for kommunens 3500 medarbejdere. 

Vil du modtage FMK Erhvervsnyt?

Så skriv til redaktør Christoffer Voss på chvos@fmk.dk.