Naturturisme

Erhvervsdrivende inden for turisme får støtte til at udvikle deres virksomhed. Formålet er at tiltrække flere turister og fastboende.

4 kommuners fælles selskab

Naturturisme I/S er er udviklingsselskab, som drives af de 4 kommuner omkring Det Sydfynske Øhav. Selskabets opgave er at gøre Øhavet - Sydfyn, Ærø, Langeland og de 55 småøer og holme - mere attraktive for turister og lokale beboere.
 
Ambitionen er: "Det Sydfynske Øhav leverer oplevelser i verdensklasse". Udgangspunktet er, at øhavet rummer både natur og kulturarv af international værdi.

Et Øhav i verdensklasse

Naturturisme I/S står for bl.a. projektet ”Et Øhav i verdensklasse”, som har 3 formål at:

  • skabe flere kommercielle og salgbare aktivitetsmuligheder i Øhavet
  • øge lystsejlernes døgnforbrug
  • øge beskæftigelse og turismeomsætning i Øhavet

Oplevelsespakker til turister

Private virksomheder kan få støtte og individuel sparring til at skabe vækst via produktudvikling og markedsføring.

Oplevelsesaktører kan blive koblet sammen med overnatningssteder, som får mulighed for at lave ”pakker” med aktivitetstilbud og overnatning.

Blademappe med oplevelser

projektets hjemmeside ligger en mappe med et udbud af oplevelser i Det Sydfynske Øhav, som gør det endnu nemmere for fx overnatningsvirksomheder at tilbyde deres gæster flere aktiviteter, pakker og ideer.

En del af Destination Fyn

Projekt ”Et Øhav i verdensklasse” er en del af Destination Fyn, hvis opgave er at skabe vækst i helårsturismen og oplevelsesøkonomien på Fyn, Langeland og Ærø.

Kontakt

Naturturisme I/S
www.naturturisme.dk