COVID-19 tilfælde i børnehave og på Heldagsskolen

I denne uge er et barn i Sundbrinkens Børnehus i Faaborg testet positiv for COVID-19 – det samme er en elev fra Heldagsskolen i Korinth. Berørte børn og voksne er orienteret og hjemsendt til isolation og test.

Et barn i Sundbrinkens Børnehus er testet positiv for COVID-19. Alle børn og voksne, som har været i kontakt med barnet, er hjemsendt til isolation og test. Ved to negative PCR-tests kan børn og voksne møde op igen – hvis man som forælder ikke vælger at lade sit barn teste, skal barnet holdes hjemme i 7 dage efter hjemsendelse.

En elev på Heldagsskolen i Korinth er ligeledes testet positiv for COVID-19. Alle nære kontakter er hjemsendt til isolation og to PCR-tests. SFO, indskolingen, indskoling/mellemtrin, mellemtrinnet, Friluftklasser 1+2, Overbygning 1 samt personalet vurderes ikke at være nære kontakter, men da både lærere og elever ikke er striks adskilt i frikvarterer, lærerrum, SFO mm. kommer elever og lærere fra denne gruppe i screeningssporet. Det betyder, hjemsendelse til isolation og 1 PCR-test på fredag. Herefter må de igen komme i skole, hvis testen er negativ, og de ikke har symptomer.

Forældre, medarbejdere og elever er blevet orienteret om situationen via Aula.

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her  

På kommunens hjemmeside kan du finde en oversigt over test-steder i kommunen

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

Anne Bjerregaard Rasmussen,
Skoleleder på Heldagsskolen,
tlf. 72 53 50 99

Carina,
teamleder i Sundbrinkens Børnehus,
tlf. 7253 1756

Louise Brændstrup Bech,
kommunikationskonsulent,
tlf. 72 53 11 41