Kom til borgermøde om udviklingsplanerne for Nr. Lyndelse og Nr. Søby

Tirsdag den 22. marts 2022 er borgerne i Nr. Lyndelse og Nr. Søby og andre interesserede inviteret til møde om de næste skridt i udviklingsplanerne for området.

Nyheden er udgivet 9. marts 2022.

I foråret forventer Faaborg-Midtfyn Kommune at tage de næste skridt i udviklingsplanerne for Nr. Lyndelse - Nr. Søby, og den 22. marts kan borgerne byde ind med deres ønsker og input til planerne. Det sker til et borgermøde på Carl Nielsen Skolen, hvor rådgivningsvirksomheden Arkitema/COWI og formand for Teknik- og Miljøudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune, Søren Kristensen (V), fortæller om de næste tiltag i området, som forventes at starte op i foråret:

”Nr. Lyndelse og Nr. Søby er med sin placering tæt på Odense og motorvejen et attraktivt område i vækst, og det er vigtigt, at vi sikrer, at udviklingen følger med. Der er allerede gode ting i gang - i september sidste år åbnede vi for eksempel et nyt børnehus ved siden af Carl Nielsen Skolen, i februar har vi plantet træer og buske langs Albanivej, og vi er langt i arbejdet med at realisere et nyt stisystem i området, Det Grønne Ø. Jeg ser frem til at kigge på de næste skridt i udviklingsplanerne sammen med borgerne den 22. marts.”

Kom med dit input

Som en del af udviklingen har kommunen i slutningen af februar plantet træer og buske langs Albanivej i Nr. Lyndelse for at få mere grønt ind i bybilledet, og lørdag den 5. marts var beboere i området samlet for at indvie forskønnelsen.

De næste områder, som kommunen ønsker at zoome ind på sammen med borgerne i Nr. Lyndelse og Nr. Søby, er bymidten, strækningen langs Albanivej og pladsen foran Carl Nielsens Barndomshjem, fortæller Søren Kristensen: 

”Alle er velkomne til borgermødet, og jeg håber, at mange af borgerne i Nr. Lyndelse og Nr. Søby vil deltage og bidrage med input og idéer til de næste skridt i planerne for området, så vi sammen kan skabe den bedste udvikling.”

Tilmeld dig borgermødet

Borgermødet finder sted tirsdag den 22. marts kl. 18. Vi mødes ved den tidligere Kiwi p-plads, Bøgevej 3, i Nr. Lyndelse. På gåturen er der mulighed for dialog og sang, og vi slutter på Carl Nielsen Skolen. Mødet forventes at vare til klokken 21. 

Tilmeld dig til senest 15. marts ved at sende en mail til tjoe1@fmk.dk.

Kontakt

Formand for Teknik- og Miljøudvalget
Søren Kristensen
Telefon: 72 53 16 88 

Pressekontakt
Michala Bøgetoft Moeslund
Telefon: 72 53 27 69