March mod Ensomhed kommer til Faaborg

Lørdag d. 4. september kommer Patrick Cakirli til Faaborg-Midtfyn Kommune på sin fjerde March mod Ensomhed. Konceptet for March mod Ensomhed er, at Patrick kun må gå, hvis han har følgeskab - ellers skal han stå stille.

Patrick Cakirli går hvert år fra uge 33 til uge 40 rundt i forskellige dele af Danmark for at sætte fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring og for at samle penge ind til March mod Ensomheds Landsindsamling.
March mod Ensomhed er opstået for at skabe synlighed på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed. Derfor skal Patrick på hele sin vandring, som i år samlet er på hele 1600 kilometer, være i selskab med andre mennesker. Hvis han er alene, må han ikke gå videre, før nogen gør ham selskab. Marchen foregår bl.a. i samarbejde med Faaborg-Midtfyn Kommune, som arbejder for flere fællesskaber og mindre ensomhed, f.eks. gennem projektet Sammen om Livet.

Her kan du marchere mod ensomhed sammen med Patrick

Patrick ankommer til Faaborg-Midtfyn Kommune fra Assens i løbet af lørdag d. 4. september. Søndag d. 5. september kan du møde op foran Faaborg Rådhus og sammen med Patrick og de øvrige deltagere gå mod næste stop i Bøjden. Der serveres morgenmad for de fremmødte kl. 7:30, og borgmester Hans Stavnsager vil være til stede og give Patrick og de øvrige deltagere et par ord med på vejen.

Kom til foredrag og fællesspisning med Patrick Cakirli

Lørdag d. 4. september kl. 18:30-20:30 kan du deltage i fællesspisning og høre Patrick Cakirlis foredrag fra March mod Ensomhed. Foredraget handler bl.a. om Patricks turbulente opvækst i plejefamilie og med skiftende opholdssteder og om udviklingen af projektet March mod Ensomhed.

Sådan tilmelder du dig foredrag og fællesspisning:

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, som foregår på Faaborg Gymnasium. Prisen for foredrag og mad er 150,- kr. pr. deltager. Heraf går 50,- kr. til ”Ventilen Danmark”, som er en nonprofitorganisation, som forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge. Du tilmelder dig via MobilePay på nummer: 196261 (modtagernavn: ”Sammen om Livet”). HUSK at skrive dit efternavn samt antal deltagere i kommentarfeltet! Sidste dag for tilmelding er søndag d. 29. august (men husk, at det er først-til-mølle, og at der er et begrænset antal billetter).

Fakta om March mod Ensomhed

March mod Ensomhed er en frivillig social forening, som har til formål at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle penge ind til velgørenhed. I år går pengene til ”Ventilen Danmark” - en nonprofitorganisation, som forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge. I år vil Patrick vandre 1.600 kilometer fra Nexø til Rønne på Bornholm - ned gennem Nordsjælland, København, Midt- og Sydsjælland til Sydhavsøerne - videre over Langeland, Tåsinge og rundt på Fyn - op gennem Sønder-, Øst- og Nordjylland - og til sidst ned gennem Vestjylland til Esbjerg.

Kontakt

Projektleder for Sammen om Livet i Faaborg-Midtfyn Kommune
Karin Schultz Ottosen
Telefon: 72 53 84 39

Projektleder hos March mod Ensomhed
Patrick Cakirli
Telefon: 93 30 01 80

Kommunikationskonsulent, Faaborg-Midtfyn Kommune
Louise Brændstrup Bech
Telefon: 72 53 11 41