Medarbejder i Hættegården i Ringe testet positiv for covid-19

En medarbejder fra vuggestueafdelingen i daginstitutionen Hættegården i Ringe er testet positiv for covid-19. Alle vuggestuebørn og tre berørte medarbejdere hjemsendes til test og isolation.

Alle børn i Hættegårdens vuggestueafdeling samt tre medarbejdere er sendt hjem til isolation og test for covid-19, efter en medarbejder i vuggestuen er testet positiv. Medarbejderen har ikke været i morgenpasning, hvor de tidligst afleverede børnehavebørn deltager, og risikoen for smitte er dermed isoleret til vuggestueafdelingen.

Alle hjemsendte skal gå i isolation og have udført to negative covid-19 test, før de kan komme i vuggestuen igen. Ledelsen forventer at kunne genåbne vuggestuen tirsdag d. 2. februar. 

Forældre og medarbejdere er blevet orienteret.

Sådan kan du blive testet for COVID-19

Du kan altid booke tid i de faste testcentre, hvis du er symptomfri eller har milde symptomer på covid-19, men ikke føler dig så syg, at du har behov for at tale med din læge.

Du kan booke tid her  

Hvis du har symptomer på covid-19 og føler dig syg, skal du kontakte egen læge. Dette gælder også, hvis det drejer sig om et barn under 2 år. 

Yderligere oplysninger, kontakt:

Britta Kruse, områdeleder, tlf. 72 53 47 22