Ny koncernchef for Arbejdsmarked

Mette Gaarde-Fink er ansat som ny koncernchef for Arbejdsmarked i Faaborg-Midtfyn Kommune efter indstilling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Koncerndirektør Helle Vibeke Carstensen siger:

”Mette har et stort kendskab til virksomhedernes behov, og hun er vant til tværgående samarbejder. Hun vil bringe nye erfaringer og perspektiver ind i både Arbejdsmarked og koncernledelsen, som jeg er sikker på, at vi vil få stor gavn af.”

”Vi får en chef for Arbejdsmarked, som vil bygge videre på de gode resultater, der er skabt, og hun har solid erfaring i at håndtere forandringer. Det er vigtigt på et område, der har været udsat for så mange reformer i de seneste år, og som lige nu står over for at skulle flytte til Lindevej.”

Mette Gaarde-Fink er 46 år og er uddannet cand.scient.soc. Hun har 12 års erfaring med at udvikle én af landets største virksomheder, TDC Group, senest som afdelingsdirektør for Learning & Development.  

”Faaborg-Midtfyn Kommune har en overbevisende udviklingsstrategi, og jeg ser frem til at bruge mine erfaringer fra det private arbejdsmarked til at tiltrække nye arbejdspladser, sikre at vi er virksomhedernes foretrukne partner og bidrage til den helhedsorienterede indsats for borgere og virksomheder,” siger Mette Gaarde-Fink.

Mette Gaarde-Fink tiltræder den 1. november 2017.

Kontakt

Koncerndirektør Helle Vibeke Carstensen
72 53 10 13

Mette Gaarde-Fink
21 65 76 58