Borgere opfordres til at tilmelde sig ny jobbank

Faaborg-Midtfyn Kommune har oprettet en jobbank, hvor kommunens borgere opfordres til at registrere sig. Hvis der opstår behov for ekstra hænder under coronaepidemien, kan man blive ansat i en midlertidig stilling i kommunen.

Alle interesserede borgere kan nu tilmelde sig Faaborg-Midtfyn Kommunes jobbank, som er oprettet som følge af coronaepidemien i Danmark.

Gennem jobbanken kan kommunen få en liste over borgere, der kan og vil bidrage med deres arbejdskraft, hvis det bliver nødvendigt. Det kan for eksempel dreje sig om hjælp inden for hjemmeplejen, plejehjem, sygeplejen, døgnpsykiatrien, det socialfaglige område, kostforplejningen mv.

Alle, der bliver midlertidigt ansat, vil få løn efter gældende overenskomst.

Direktør Siggi W. Kristoffersen siger om jobbanken:

”Jeg vil opfordre alle interesserede borgere til at registrere sig i jobbanken, uanset hvilken uddannelse eller erfaring, de har. Dit bidrag kan være en uvurderlig hjælp, også selv om du for eksempel stadig er under uddannelse, er gået på pension eller til daglig arbejder inden for helt andre fagområder.”

”Det er vanskeligt at forudsige præcis hvilke former for arbejdskraft, vi får brug for, men det kan for eksempel være inden for det sundhedsfaglige område. Det kan også være inden for andre arbejdsområder som for eksempel at køre mad ud til de borgere, der har behov for det, eller at gå til hånde på en af kommunens institutioner. Måske får vi brug for din hjælp, måske kan vi klare os uden. Men det er vigtigt for os at have et overblik over, hvem der kan hjælpe, hvis behovet opstår.”

Kontaktinfo

Siggi W. Kristoffersen, direktør
72 53 10 16

Christoffer Voss, presseansvarlig
72 53 11 76 / chvos@fmk.dk