René Cording Jensen bliver ny chef i By, Land og Kultur

Den nye chef for fagområdet By, Land og Kultur i Faaborg-Midtfyn Kommune er nu fundet. Det bliver René Cording Jensen, der de seneste seks år har siddet som vicedirektør hos Beredskab Fyn.

6. februar 2023

I By, Land og Kultur i Faaborg-Midtfyn Kommune kan medarbejderne nu se frem til, at en ny chef træder ind ad døren den 1. marts 2023. René Cording Jensen hedder den nye chef, som overtager posten efter Christian
Tønnesen, der fik en ny stilling i Faaborg-Midtfyn Kommune tilbage i september.

44-årige René Cording Jensen kommer fra en stilling som vicedirektør i Beredskab Fyn, hvor han har siddet siden 2016. Inden da har han bl.a. arbejdet som projekt- og analysechef i samme organisation. René Cording
Jensen har en baggrund som biolog, men er også godt klædt på med lederuddannelser.

Nu kan han så kalde sig chef for By, Land og Kultur, og det er han rigtig glad for.

”Faaborg-Midtfyn Kommune er jo et sted, der gennemgår en stor udvikling i de her år. Det er et sted med gode værdier, fantastisk natur og fremdrift. Og det glæder jeg mig til at blive en del af, for der ligger nogle spændende opgaver og venter.”

René Cording Jensen.

Fagområdet står da også overfor nogle ændringer, da en ny organisering af By, Land og Kultur træder i kraft, samme dag som René Cording Jensen tiltræder. Ændringerne sker på baggrund af en større analyse, og de skal
imødekomme ønsker og behov for tydeligere ledelsesstruktur og samling af kerneopgaverne. René Cording Jensen ser frem til at kunne bidrage til den nye organisering.

”Jeg kommer med en ny energi og nye perspektiver. Jeg vil gerne være med til at skabe et godt og trygt arbejdsmiljø med plads til forskellighed. Det er vigtigt et sted som her, hvor så mange med forskellig baggrund mødes for at løse en fælles opgave."

René Cording Jensen.

Lone Wenzell, direktør for Arbejdsmarked og By, Land og Kultur, er da heller ikke i tvivl om, at René Cording Jensen er den rette til jobbet.

”Et bredt sammensat ansættelsesudvalg har bidraget i processen, hvor vi nåede frem til at tilbyde René stillingen som den nye chef. Han har et drive og en interessant baggrund med god ledelseserfaring, der gør, at jeg er rigtig tryg ved at ansætte René i denne rolle. Jeg ser meget frem til et godt og givtigt samarbejde med René.”

Lone Wenzell.