Skal du være ambassadør på Faaborg-Midtfyns Heartland-Ambassade?

Er du borger i Faaborg-Midtfyn Kommune, og vil du med på Heartland Festival, hvor du fortæller festivalens gæster om vores skønne sted? Så kan det være, du skal ansøge om at blive frivillig på Faaborg-Midtfyn Ambassaden. Her hjælper du gæsterne med stort og småt, er en del af et skønt fællesskab og får et gratis armbånd til festivalen.

20. januar 2023

Fra 8.-10. juni 2023 danner Egeskov Slot igen rammerne om Heartland Festival, og endnu en gang vil frivillige ambassadører fra Faaborg-Midtfyn Kommune stå klar ved Ambassaden. Her skal de hjælpe de mange tusinde festivalgæster med alt fra at oppumpning af luftmadrasser, til uddeling af solcreme og shampoo.

Hvis du vil være en del af Ambassadeholdet, skal du være fyldt 18 år og bosat i kommunen. Rollen som ambassadør spænder bredt. Det ene øjeblik kan du servere brunsviger nede ved campingområdet, mens du det næste øjeblik hjælper nytilkomne gæster med at bære deres bagage på plads.

Interaktionen med gæsterne er et vigtigt element i ambassadørhvervet, så det er en klar fordel, hvis du møder de besøgende med et varmt og gæstfrit sind.

”Vi vil gerne vise vores gæster, hvor skøn en kommune vi har. Derfor vil vi også gerne have nogle ambassadører, der både er servicemindet, og som gerne vil sludre lidt med gæsterne. På årets Ambassade vil vi have et ekstra stort fokus på at fortælle gæsterne om kommunens smukke og unikke natur. Så hvis man gerne vil fortælle lidt om ens omkringliggende natur, eller dele sine yndlingsvandreruter med gæsterne, er det en klar fordel,” fortæller chefkonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune Johanne Holten, som har stået i spidsen for Ambassaden siden 2017.

Som ambassadør bliver dit frivillige arbejde kvitteret med to måltider, et godt fællesskab, et armbånd til festivalen og selvfølgelig en masse hyggelige oplevelser.

Som frivillig i Ambassaden skal du arbejde i 12 timer, hvor tre af timerne bruges på et obligatorisk opstartsmøde torsdag den 16. marts. De resterende ni timer fordeles ud på to vagter under festivalen af cirka 4.5 times varighed.

Hvis vi får flere ansøgere end de 50, vi søger, udvælger vi jer ud fra, at vi får en så bred geografisk- og aldersmæssig fordeling på holdet som muligt samtidig med, at vi gerne vil have et godt mix af ambassadører, der har prøvet opgaven før og nye ambassadører.

Hvis du godt kunne tænke dig at blive en del af Ambassaden, skal du sende sin ansøgning afsted senest den 12. februar 2023. Alle ansøgere får svar tilbage senest 17. februar.

Tilmelding til Ambassaden 2023

Udfyld både adresse, husnummer og postnummer
Det er ikke et krav, at du skal have været ambassadør før for at blive en del af holdet.
Beskriv kort, hvorfor du gerne vil være ambassadør. Vi vil også rigtig gerne høre, hvis der er noget, du er god til, eller har noget at byde ind med.
Du skal være fyldt 18 år for at være en del af Ambassaden. Du har mulighed for at blive en del af holdet, så længe du er fyldt 18 år inden torsdag den 8. juni 2023, når Heartland starter.