Invitation til dialogmøde på Facebook om kommunens udvikling

Du er inviteret, når politikerne i Faaborg-Midtfyn Kommune mandag den 19. november holder dialogmøde på Facebook om kommunens udvikling frem mod 2030.

Kommunalbestyrelsen har sendt forslag til en ny udviklingsstrategi i høring og ønsker i den forbindelse at få kommentarer og konkrete ideer fra interesserede borgere, inden de i starten af det nye år sætter det sidste punktum i strategien.

Derfor inviterer kommunalbestyrelsen til dialogmøde på Facebook mandag den 19. november fra kl. 19 til 21. Alle interesserede er inviteret – alt, hvad du skal gøre, er at klikke forbi kommunens Facebook-side: www.facebook.com/faaborgmidtfyn.

”Vi har rigtig gode erfaringer med at gå i dialog med borgerne på Facebook om aktuelle sager, senest holdt vi et digitalt dialogmøde op til budgetforhandlingerne i slutningen af august. Tonen er altid god, og vi når vidt omkring på de to timer, så jeg håber, at mange vil deltage”, lyder opfordringen fra borgmester Hans Stavnsager (S).

Borgernes ideer skal frem

”Sammen skaber vi det bedste sted”, lyder forslaget til en ny vision, der tager afsæt i kommunens helt særlige DNA, fortæller Hans Stavnsager:

”Vi ønsker at holde fast i vores ambitioner om at skabe en positiv udvikling og få ting til at gro i Faaborg-Midtfyn. Vores ønsker om fremtiden skal føres ud i livet i et tæt samspil med de mange fællesskaber i vores kommune, som kendetegner både de større bysamfund og de mindre landsbyer. Vi kan kun lykkes, hvis vi er sammen om at skabe udviklingen, og derfor er det naturligvis vigtigt, at borgerne kan se sig selv i strategien. Derfor håber vi, at vi vil få mange kommentarer og spørgsmål, som vi kan bringe med i det videre arbejde med strategien”.

To overordnede målsætninger

Udover et ønske om sammen at skabe det bedste sted rummer forslaget til udviklingsstrategi to overordnede målsætninger:

  • Der skal være 3.000 flere borgere i kommunen i 2030, så vi følger den forventede befolkningstilvækst på landsplan
  • Andelen af borgere, der er meget tilfredse med livet, skal stige til minimum 80 procent i 2030

Både vision, målsætninger og vejene til at realisere målsætningerne er altså til debat, når politikerne inviterer til dialogmøde. 

Udviklingsstrategien er i offentlig høring frem til den 4. december 2018. Se mere her. 

Kontakt

Borgmester Hans Stavnsager, mobil 72 53 17 14

Chefkonsulent Aino Faldborg, mobil 72 53 10 63