Nu er der hjælp til spirende iværksættere i Faaborg-Midtfyn

Nyudklækkede iværksættere eller folk, der overvejer at blive selvstændige, kan nu tage på gratis kursus og få støtte til at starte egen virksomhed.

Kravene til iværksættere er blevet større og konkurrencen hårdere. Det kræver en alsidig viden at komme godt fra start med sin egen virksomhed. Derfor inviterer Faaborg-Midtfyn Kommune nu spirende eller nystartede iværksættere på kursus for at hjælpe dem godt fra start.

”Kurset er for dem, der har fået en god idé og overvejer at blive selvstændige. Og for dem, der allerede har taget springet, men måske har brug for sparring og hjælp til at komme videre,” siger erhvervskonsulent John Mogensen.

På kurset vil deltagerne få en grundig gennemgang af de essentielle temaer, som alle iværksættere har brug for at vide noget om.

”Målet er, at man som deltager bliver godt klædt på til livet som iværksætter, så man har den viden og de værktøjer, der skal til, for at kunne lykkes og få succes,” fortæller han.

Deltagerne får konkrete, brugbare værktøjer på kurset, og de vil blandt andet blive guidet igennem temaer som forretningsplaner, erhvervsforsikring og jura, regnskab og økonomi, SKAT, moms, markedsføring og meget mere.

Derudover skal deltagerne arbejde med deres konkrete forretningsidé og får desuden mulighed for at netværke. 

Kontakt

For yderligere information kontakt erhvervskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune John Mogensen på tlf. 7253 8815 eller johmo@fmk.dk .