Veteraner bliver fejret på Polymeren i Årslev

Faaborg-Midtfyn Kommune inviterer til flagdag for veteraner onsdag den 5. september. Rammen er Polymeren i Årslev, og alle er velkomne.

For tredje gang markerer Faaborg-Midtfyn Kommune den nationale flagdage for Danmarks udsendte, og igen i år finder arrangementet sted på Polymeren i Årslev - eller mere præcist i Camp Pol, som er et veteranmødested på Polymeren, der åbnede i efteråret 2017.

På flagdagen bliver kommunens mange veteraner hyldet for deres indsats for Danmark. Alle 240 veteraner i Faaborg-Midtfyn Kommune er personligt inviterede, og derudover er alle velkomne til at deltage.

På dagen vil borgmester Hans Stavnsager og løjtnant Bjørn Ramming holde tale, og Hjemmeværnets brassband spiller. Der er også være mulighed for at få en rundvisning i Camp Pols lokaler. 

Fakta om Camp Pol

I Camp Pol mødes veteraner fra hele Fyn, og udover at benytte Polymerens mange tilbud og aktiviteter - lige fra bibliotek til crossfit - kan veteranerne også arbejde i Camp Pols eget veteranbilværksted.

Camp Pol er et mødested for alle veteraner og andre udsendte, for eksempel politifolk og ansatte i hjælpeorganisationer. Og der er både plads til dem, som kæmper med efterveer af at have været udsendt og dem, der ikke gør.

Desuden er Camp Pol det eneste mødested for veteraner, hvor pårørende også er velkomne.

Kontakt

For mere info om arrangementet kontakt Johanne Holten på 72 53 10 25 eller presseansvarlig Christoffer Voss på 72 53 11 76.