Borgermøde om lokalplaner for Fremtidens Forstad

Torsdag den 11. april 2019 er borgerne i Årslev-Sdr. Nærå inviteret til møde om det forestående arbejde med nye lokalplaner for den samlende bymidte, portalområdet og den nye bæredygtige bydel.

I slutningen af 2018 kunne Faaborg-Midtfyn Kommune offentliggøre to flotte og ambitiøse vinderprojekter i konkurrencen om at tegne Fremtidens Forstad i Årslev-Sdr. Nærå.

Nu skal kommunens planfolk i gang med at udarbejde forslag til nye lokalplaner for de tre områder. Inden de går i gang, er borgerne inviteret ind for at give deres input til det forestående arbejde.

Det foregår ved et borgermøde torsdag den 11. april kl. 19 på Polymeren.

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Søren Kristensen (V) understreger behovet for at få borgernes bidrag:

”Borgerne har været med hele vejen og har været meget engagerede i processen frem mod arkitektkonkurrencerne. Nu står vi med nogle stærke vinderprojekter, som sætter retningen for byudviklingen. Vi har brug for borgernes engagement også i de næste skridt, vi tager. Derfor vil vi rigtig gerne have deres bidrag, inden vi tager hul på at udarbejde forslag til nye lokalplaner,” fortæller han.

De nye lokalplaner kommer til at tage afsæt i de to vinderprojekter for hhv. en samlende bymidte og en bæredygtig bydel. Når de nye lokalplaner foreligger, bliver borgerne igen inviteret til at kommentere på de konkrete forslag.

Læs mere om vinderprojekterne på aarslev.fmk.dk 

Kontakt

Søren Kristensen, formand for Teknik- og Miljøudvalget, mobil 72 53 16 88

Byplanlægger Fay Kirsten Mitchell Nielsen, mobil 72 53 20 18

Birgit Sønderskov Weber, projektleder på Fremtidens Forstad, mobil 72 53 20 78