Faaborg-Midtfyn Kommune indgår samarbejdsaftale med ny ejer af Midtfyns Fritidscenter

På et ekstraordinært møde har kommunalbestyrelsen her til eftermiddag besluttet at indgå en samarbejdsaftale med den nye ejer af Midtfyns Fritidscenter. Ejeren offentliggør overtagelsen i morgen.

Fremtiden for Midtfyns Fritidscenter er på plads. En ny ejer er klar til at overtage centret, og her til eftermiddag har kommunalbestyrelsen så godkendt en ny samarbejdsaftale, som træder i kraft 1. september 2019.

Den nye ejer offentliggør overtagelsen tirsdag morgen.

Borgmester: En fantastisk løsning

Borgmester Hans Stavnsager (S) siger:

”Da konkursen ramte Midtfyns Fritidscenter for syv uger siden, kunne vi ikke have forestillet os så god en løsning, som den vi står med nu. Der kommer en ny, engageret og lokalt funderet ejer, og vi har fået en samarbejdsaftale på plads, som sikrer vished og stabilitet for centret og dets mange brugere. Ikke bare nu, men også i årene, der kommer. Så samlet set er dette en fantastisk løsning for fritidscentret, for Ringe og for hele Midtfyn.”

”Det er selvsagt den nye ejer, som skal drive centret fremover. Men vi er meget begejstrede for, at vi så hurtigt efter konkursen har fået en samarbejdsaftale i hus. Den sikrer dét, der er vigtigst: Gode rammevilkår for centret og stabilitet og tryghed for de lokale foreninger, skoler og brugere.”

Samarbejdsaftalen svarer til den aftale, som Faaborg-Midtfyn Kommune indgik med Forum Faaborg i juni.

Flere informationer om samarbejdsaftalen og den fremtidige drift af fritidscentret vil blive offentliggjort i morgen, tirsdag d. 20. august.