Faaborg-Midtfyn Kommune samarbejder med Brahetrolleborg Game Fa

Til august løber Danmarks største jagt-, fiskeri- og outdoormesse af stablen på Brahetrolleborg Gods. Faaborg-Midtfyn Kommune har lavet en samarbejdsaftale med arrangørerne, som tilgodeser lokalområdet og brander kommunen.

Faaborg-Midtfyn Kommune har indgået en samarbejdsaftale med Brahetrolleborg Game Fair, som i år bliver afholdt for første gang (fra den 2.-4. august). Messen er den første af sin art udendørs, og arrangørerne forventer op mod 18.000 gæster.

Borgmester Hans Stavnsager (S) siger om aftalen:

”Faaborg-Midtfyn er en af landets førende outdoor-kommuner takket være vores fantastiske natur og talrige outdoor-aktiviteter både til lands og til vands. Derfor giver det rigtig god mening, at vi indgår et samarbejde med Brahetrolleborg Game Fair, som med mange tusinde besøgende vil være et perfekt udstillingsvindue for vores kommune og en unik mulighed for at vise outdoor-folket, at der er masser af gode grunde til at komme til Faaborg-Midtfyn.”

Samarbejdsaftalen gælder for 2019-udgaven af Brahetrolleborg Game Fair, som efter planen skal afholdes hvert andet år. Med samarbejdsaftalen - som er vedtaget i Økonomiudvalget - følger et bidrag på 275.000 kr. fra Faaborg-Midtfyn Kommunes eksterne udviklingspulje. 

Mange lokale gevinster

Som en del af aftalen har Brahetrolleborg Game Fair forpligtet sig til en række ting. For eksempel skal der på messen være særligt fokus på at bruge fødevarer fra lokale producenter, ligesom der skal henvises til lokale overnatningssteder.Derudover skal de lokale foreningsfrivillige tilbydes opgaver, så de kan tjene penge til deres forening.

”Vi har i samarbejdsaftalen lagt vægt på at tilgodese lokalområdet. På den måde er det ikke kun Faaborg-Midtfyn Kommune som helhed, der vinder ved aftalen, men også Korinth- og Faaborgområdet specifikt,” siger Hans Stavnsager. 

”Stolte af samarbejdet”

Også hos Brahetrolleborg Gods er der glæde over den nye samarbejdsaftale.

”Vi er både glade og stolte over samarbejdet med Faaborg-Midtfyn kommune. Et arrangement af denne størrelse og med vores ambitionsniveau kan kun lade sig gøre med en dyb lokal forankring, og det er vores klare overbevisning, at Brahetrolleborg Game Fair vil være et væsentligt aktiv for både Sydfyn og hele regionen i fremtiden,” siger Catharina Reventlow-Mourier, ejer af Brahetrolleborg Gods og messeleder for Brahetrolleborg Game Fair

Kontakt

Læs mere om Brahetrolleborg Game Fair på https://www.btgf.dk/.

Yderligere oplysninger, kontakt: Presseansvarlig i Faaborg-Midtfyn Kommune, Christoffer Voss, chvos@fmk.dk, 72 53 11 76