Hjælp politikerne med Budget 2020

Arbejdet med næste års budget står for døren, og kommunalbestyrelsen vil gerne høre borgernes tanker om de konkrete budgetforslag. Derfor inviterer politikerne alle interesserede til to borgermøder og et dialogmøde på Facebook.

De sidste brikker i forarbejdet med det kommende års budget er ved at falde på plads og i slutningen af denne uge tager kommunalbestyrelsen på det årlige budgetseminar, hvor de for alvor starter det politiske arbejde med næste års budget.

Kommunalbestyrelsen vil gerne have borgernes input til de konkrete budgetforslag, der er i spil. Derfor inviterer politikerne interesserede borgere til to borgermøder:

  • tirsdag den 17. september kl. 19-21 i administrationsbygningen, Mellemgade 15, 5600 Faaborg
  • torsdag den 19. september kl. 19-21 på rådhuset i Ringe, Tinghøj Allé 2, 5750 Ringe  

Derudover afholdes dialogmøde om budget 2020 på Facebook:

  • mandag den 16. september kl. 18-20 kommunens Facebook-side 

Dialogmødet foregår på Faaborg-Midtfyn Kommunes Facebookside. For at deltage skal man have en Facebookprofil, og man skal desuden ”synes godt om” kommunens side for at kunne følge debatten og deltage aktivt.  På alle tre møder vil der være mulighed for både at stille spørgsmål og komme med kommentarer til de konkrete budgetforslag.

Borgmester Hans Stavnsager (S) siger:

”Vi politikere vil rigtig gerne have borgernes holdninger, idéer og forslag til budgettet, og derfor er borgermøderne meget vigtige for os. Jeg synes også, at dialogmødet på Facebook er blevet en rigtig god tradition. Vi kommer i kontakt med de borgere, som ikke kan deltage på de fysiske møder, og det er meget positivt. Jeg ser frem til møderne.”