Invitation: Evaluering af lukning af Vestkaj

Vestkaj i Faaborg var midlertidig lukket i juli og august for at skabe plads til mere liv på havnen. Nu er vejen åben igen. Mandag den 23. september inviteres havnens aktører, naboer og andre interesserede til evaluering af den midlertidige lukning.

Der var masser af liv på Vestkaj i løbet af sommeren, hvor vejen forsøgsvis var lukket for biler. Nu inviteres alle interesserede til evaluering af den midlertidige lukning for at give deres besyv med forud for beslutning om en eventuel permanent lukning. Deltagerne på mødet bliver desuden inviteret til at komme med ideer til øvrige midlertidige tiltag i området, mens vi venter på slagterigrundens fremtidige anvendelse.

Borgmester Hans Stavnsager (S) ser frem til mødet: 

”Det var egentlig vores hensigt helt at lukke Vestkaj for biler, men af hensyn til havnens aktører valgte vi i første omgang at prøve det af og se, om det ville give det ekstra liv, som vi ønskede uden at blive til gene for havnens aktører og naboer,” fortæller Hans Stavnsager og fortsætter:

”De tilbagemeldinger, vi har fået ind til nu, har været positive. Derfor er jeg spændt på at høre, hvordan havnens aktører har oplevet lukningen.”

Den 3. december 2019 offentliggøres vinder af den igangværende konkurrence om at skabe en samlet udviklingsplan for Faaborg Havn og By. Følg udviklingen på Faaborg Havn og By på Facebook-siden Udvikling af Faaborg her

Alle er velkomne

Havnens aktører og naboerne (Beboerne på Vikingegården) har fået en skriftlig invitation til evalueringsmødet, men alle er velkomne.

Mødet finder sted:

Mandag den 23. september kl. 17
I byrådssalen i Faaborg
Mellemgade 15
5600 Faaborg

Program

  • Kl. 17:00 Velkomst ved borgmester Hans Stavnsager
  • Kl. 17.10 Kort runde, hvad var godt og knap så godt
  • Kl. 17.40 Opsamling på interviews mv. fra Vestkajen
  • Kl. 18.00 Idéer & inspiration til midlertidige aktiviteter på området.

Yderligere oplysninger

Borgmester Hans Stavnsager,
mobil 72 53 17 14

Leder af By- og Egnsstrategisk Sekretariat
Mai-Britt Helle Jensen,
mobil 72 53 20 64

Pressekontakt
Annette Wognsen Frederiksen
mobil 72 53 11 73