Lørdag byder på fed skaterevent på Polymeren i Årslev

Lørdag den 30. marts indvier Årslevs kulturhus Polymeren sin nyrenoverede skateboard-hal med et brag af et skaterevent. Først på dagen kan alle prøve egne evner af, og om eftermiddagen deltager seje skatere fra hele landet i en konkurrence om, hvem der er bedst på brættet.

Polymerens fede skaterhal har fået en løft. Det bliver fejret på lørdag den 30. marts, hvor både garvede og nybegyndere er velkomne.

Om formiddagen fra kl. 10-12 står dygtige instruktører fra Batiste Co klar til at undervise alle, der måtte have lyst til at prøve kræfter med at stå på skateboard. Man kan låne både skateboard og sikkerhedsudstyr på dagen.

Fra kl. 13 er der tilmelding og opvarmning til eftermiddagens konkurrence, der løber af stablen fra kl. 14-18. Her deltager skatere fra hele landet. Efter konkurrencen er der fri skate frem til kl. 21.

Et urbant skatermiljø i Årslev

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Søren Kristensen (V) glæder sig over lørdagens arrangement:

”Skatermiljøet på Polymeren er med til at skabe et byliv, som man ellers oftest kun ser i de store byer. Årslev har altså et tilbud til unge skatere, der mere end fint matcher for eksempel Odenses tilbud. Det kan vi godt være stolte af,” lyder det fra Søren Kristensen.

Skatereventet på lørdag er finansieret af områdefornyelsen i Årslev. Det er skaterne selv, der har skaffet midlerne til blandt andet nye ramper, mens Faaborg-Midtfyn Kommune har finansieret, at skaterhallen har fået nyt tag og bagvæg samt nye porte og vinduer. 

Kontakt

Byplanlægger Trine Hedegård Jensen, mobil 72 53 20 31