Ny sundhedsklinik åbner i Brobyværk

Borgere i den vestlige del af Faaborg-Midtfyn Kommune får nu lettere adgang til kommunal sygepleje, når en ny sundhedsklinik åbner i Brobyværk d. 4. november. Tilbuddene på sundhedsklinikken er til alle kommunens borgere.

Sundhedsklinikken i Brobyværk er en af i alt tre sundhedsklinikker i Faaborg-Midtfyn Kommune. På sundhedsklinikkerne kan borgere få hjælp og behandling af en række sygdomme, fx sårbehandling, behandling af diabetes, kronisk lungesygdom, infektioner mv., måling af blodsukker, blodtryk mv. Tilbuddene gælder alle kommunens borgere, som enten er visiteret til kommunal sygepleje, henvist fra fx egen læge eller selv har kontaktet sundhedsklinikken.

Faste sygeplejersker og fleksibel åbningstid

På klinikken er der ansat faste sygeplejersker, så borgerne møder de samme mennesker, når de besøger klinikken. Sygeplejerskerne arbejder tæt sammen med borgernes egen læge, speciallæger, sygehusafdelinger og andre specialbehandlere. Klinikkerne er også en del af den rehabiliterende indsats i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Sundhedsklinikken har fast åbent alle hverdage kl. 07:30 til 15:00, men man kan som borger også ringe og aftale en tid i hverdagene uden for åbningstid samt i weekender og på helligdage. De fleksible åbningstider og trygheden i at møde de samme sygeplejersker er borgerne i de eksisterende sundhedsklinikker i Ringe og Faaborg særligt glade for.

Klinikken skal danne rammen om et udviklende læringsmiljø, hvor sundhedspersonale og studerende i kommunen kan tilegne sig nye færdigheder og viden, som kan bidrage til at højne kvaliteten i plejen hos borgeren.

Åbningsreception for sundhedsklinikken i Brobyværk:

Den 4. november kl. 13:00-15:00 er der åbningsreception, hvor socialudvalgets formand, Herdis Hanghøj, indvier klinikken.

Alle borgere, samarbejdspartnere, kolleger og andre interesserede er meget velkomne til receptionen, som foregår på Åløkkeparken Plejehjem, Åløkkevej 4 i Brobyværk.

Yderligere oplysninger

Kommunikationskonsulent Louise Bech,
72 53 11 41, lobrb@fmk.dk