Overnat på en øde ø med roomservice

Igen i år er Danmark på auktion, når kommuner i hele landet sætter unikke oplevelser og varer på auktion til fordel for Danmarks Indsamling. I Faaborg-Midtfyn Kommune bortauktionerer vi en overnatning og gourmetmiddag på Øhavets ukendte perle.

Faaborg-Midtfyn Kommune er med, når hele Danmark sammen med DR og 12 af landets største humanitære organisationer samler ind til verdens udsatte piger, som er temaet for årets Danmarks Indsamling. 

Byd på overnatning og gourmet på Svelmø frem til 2. februar

Faaborg-Midtfyn Kommune bortauktionerer en overnatning med middag fra Hotel Faaborg Fjord for op til 10 personer på Svelmø.

”Svelmø er Øhavets ukendte perle. Det er en idyllisk og nærmest ukendt lille plet i Det Sydfynske Øhav, hvor man kan være sikker på fuldstændig fred og ro. Det er et perfekt sted at trække sig tilbage med gode venner og nyde naturen og en velsmagende middag fra ét af vores vidunderlige spisesteder,” siger turistmanager i Faaborg-Midtfyn Kommune, Mads Rye Sletbjerg.

Svelmø har ingen færgeforbindelse, men er forbundet af ebbevejen fra det fynske kontinent ved Nakkebølle i Faaborg.

”I vil blive kørt ud til Svelmø på ladet af en traktor, hvis I da ikke vælger at vade derud med opsmøgede bukser,” fortæller Mads Rye Sletbjerg og fortsætter:

”Når I har oplevet den lille ø, måske taget en dukkert i Det Sydfynske Øhav og er blevet sultne, vil kok og tjenere fra Hotel Faaborg Fjord komme sejlende ud med middagsmaden.”

Turen til Svelmø inkluderer:

  • Transport fra Østergyden til Svelmø og retur
  • 1 overnatning i sommerhus for op til 10 personer
  • Gourmetmiddag inkl. drikkevarer fra Hotel Faaborg Fjord til 10 personer
  • Morgenmad i sommerhuset (skal forberedes af jer selv).

Turen har en værdi af ca. 20.000 kr.

Faaborg-Midtfyn fik højeste hammerslag i 2018

Det er tredje år i træk, at Danmark sættes på auktion. Sidste år bortauktionerede vi i FaaborgMidtfyn en snorkeltur i Det Sydfynske Øhav og madlavning med en kok fra Falsled Kro. Oplevelsen opnåede det højeste hammerslag på hele 20.213 kr., og løb med ”Danmark på Auktion”-prisen.

I år har i alt 28 kommuner budt ind med 33 auktioner. Det er muligt at byde på auktionerne frem til lørdag den 2. februar, hvor det store indsamlingsshow løber af stablen og de mange indsamlinger gøres op. 

Kontakt

Kontakt Mads Rye Sletbjerg, turistmanager i Faaborg-Midtfyn Kommune, på mjars@fmk.dk  eller 7253 4484.

Eller kommunikationskonsulent i Faaborg-Midtfyn Kommune Ann-Sophie Nøhr Hemmingsen på ansnh@fmk.dk  eller 7253 1144.